PROIZVODI

 
  • LOMLJENI KAMEN
LOMLJENI KAMEN

Lomljeni kamen se koristi za oblaganje stepenista, fasada, staza, cokli, terasa, ograda, fontana, zidova, unutrasnju i spoljasnu dekoraciju.Posedujemo razne vrste prirodnog kamena i namena u raznim boja plava, bela, zuta, crvena, zelena, crna, siva,...itd.

  • STANGLICE
STANGLICE

Prirodni kamen stanglice su seceni kamen,mogu se seci na dimenzije koje odgovaraju kupcu. Kamene stanglice su namenjene za dekoraciju unutrasnjeg i spoljasnjeg prostora,idealno resenje za neki deo u vasem stanu ili kuci (stub,luk,neki detalj na zidu itd...)Enterijer i eksterijer. Ugradnja se vrsi na lepak,sto znaci nema dodatnog prljanja kuce ili stana prilikom ugradnje.Posedujemo oko dvadeset vrsta i boja kamenih stanglica.

  • KAMEN ZA ZIDANJE
KAMEN ZA ZIDANJE

Kamen za zidanje ili cinklop kamen.Cinklop je kamen rucno obradjivan,nepravilnog oblika,sa bunjom.Idealno resenje za izradu sanka,temelja na kuci,izradu potpornih zidova,ograda,stubova. Prednost cinklopa na ostale vrste kamena je ta sto nije potrebno nikakvo prethodno zidanje blokovima,ciglama itd...da bi se ugradjivala ova vrsta kamena. Kamen se sastoji u dve boje,plava i zuta...Vrste kamena,Granit i Pescar....

  • GRANITNA KOCKA
GRANITNA KOCKA

Granitna kocka idealno resenje za dekorisanje podnih obloga,staza,terasa,parking mesta,itd...Ugradnja moze da se vrsi na lukovi i redove.

  • FONTANE
FONTANE

Fontane od kamena.Sto se tice izbora kamena za fontane posedujemo razne vrste ukrasnog prirodnog kamena koji nabavljamo u svim krajevima Srbije u velikom broju boja i oblika.Najcesce je to sakupjanje oblutaka po rekama,potocima i sakupljanje plainskog kamena nepravilnog oblika.Za izradu fontane moze se koristiti biljke,panjevi,zelenilo i svi prirodni predmeti kako bi fontana sto prirodnije izgledala.Neke od vrsta kamen su: Kamen siga, Crveni kamen, Kamen kvarc beli,Pescar oblutak, Plavo-beli kamen i jos dosta vrsa.

RAZNO

Prirodni kamen, ukrasni kamen, stanglice od kamena, kamene stanglice, dekorativni kamen, kamen za fontane, kamen za zidanje, podni kamen, zidni kamen, kamena rizla, lepak za kamen, granitne ploce svih dimenzija, ukrasni panjevi za bastu, dvoriste, vrt. Sve za vase dvoriste, bastu, vrt...Ukrasni kamen nepravilnog oblika u raznim bojama i velicinam.